Pembina Trailsin koulupiiri

Lähde vaihto-oppilaaksi kanadalaiseen suurkaupunkiin, Winnipegiin! Täällä käyt koulua Pembina Trailsin hyvätasoisessa koulupiirissä ja nautit suurkaupungin elämästä. Pembina Trails on varma valinta jos haluaisit pelata Kanadassa jääkiekkoa, ringetteä,  jalkapalloa, koripalloa, käsipalloa, lentopalloa, curlingia tai golfia. Koulupiirillä on joukkueita yli 20 lajissa. Paljon vaihtoehtoja löytyy myös esittävistä ja kuvataiteista kiinnostuneille nuorille.

Winnipeg sijaitsee Manitoban provinssissa, jonka etelänaapurina ovat Minnesotan ja North Dakotan osavaltiot Yhdysvalloissa. Yli 700 000 asukkaan Winnipeg on Kanadan seitsemänneksi suurin kaupunki ja siellä yhdistyvät suuren kaupungin tarjonta ja pikkukaupungin sydämellisyys.

Winnipegin monikulttuurisuus ja ihmisten ystävällisyys tekevät sinuun varmasti vaikutuksen. Kaupungissa on tarjolla paljon urheilua, kulttuuria ja muutakin toimintaa.  Vieraile maailman ainoassa ihmisoikeuksille omistetussa museossa, käy lätkämatsissa, bongaa seinämaalauksia kävelyretkellä tai nauti kahvihetkistä kavereiden kanssa tunnelmallisissa naapurustoissa.

Pembina Trailsin koulut ovat Manitoban provinssin parhaimpia ja koulujen tavoitteena on osallistaa kaikki oppilaansa. Akateemisten opintojen lisäksi urheilutoiminta kouluissa on korkeatasoista.

Alkaen 11 550

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,
× Miten voimme olla avuksi?