Oman tilin ja tarjousten ehdot
Lukuaika: 1-2 min.

Maksuton oma tili

Jos haluat vertailla eri ohjelmia keskenään, suosittelemme “Suosikit” -toiminnon käyttämistä. Toiminnon saat käyttöösi kun avaat oman tilin sivustolle.

Oman tilin avaaminen avaa sinulle myös muita sivuston osia eikä tilin avaaminen velvoita sinua mihinkään.

Tarjouspyyntö

Kun olet päättänyt minne haluat lähteä vaihto-oppilaaksi, pyydä tarjous. Tarjouspyynnön lähettämisen jälkeen kutsumme sinut tapaamiseen ja saat lisätietoa vaihto-oppilasohjelmista.

Tarjouspyynnön teet sitoumuksetta eli et joudu maksamaan mitään vaikka tarjouspyynnön peruuttaisit.

Tapaaminen

Tarjouspyynnön lähettämisen jälkeen saat sähköpostiisi tarjouksen ja linkin tapaamisten varauskalenteriin. Varaa kalenterista sopiva aika.

Suosittelemme, että vähintään toinen vanhemmista olisi tapaamisessa mukana. Tapaaminen kestää puolesta tunnista puoleentoista tuntiin.

Tapaaminen järjestetään pääsääntöisesti verkossa mutta olet myös tervetullut toimistoomme osoitteessa Lönnrotinkatu 5, 00120 Helsinki.

Tarjouksen voimassaolo

Tarjous on voimassa 14 vuorokautta tarjouspyynnön päivämäärästä.

Kysymykset tarjouksesta ennen tapaamista

Kysymyksiä voit esittää tarjouksen alalaidassa olevassa viestiosiossa. Vastaukset tulevat näkyviin samassa osiossa.

Voit myös ottaa meihin yhteyttä klikkaamalla näytön oikeassa alalaidassa olevaa WhatsApp -painiketta.

Tarjouksen hyväksyminen

Tapaamisen jälkeen voit hyväksyä tarjouksen valisemalla “Hyväksy tarjous” tarjoussivulla ja saat laskun ilmoittautumismaksusta.

Tarjouksen peruuttaminen

Tarjouksen peruutat klikkaamalla sähköpostiviestin kautta tarjoussivulle.  Valitse “Hylkää tarjous” sivun vasemmassa ylälaidassa. Peruutetut tarjoukset siirretään roskakoriin seitsemän päivän päästä peruutuksesta.

Palvelun välittäjän oikeus peruuttaa tarjous

Mirlo palvelun välittäjänä voi perua tarjouksen, jos tapaamisessa selviää, että ohjelmaan osallistumista harkitsevalla henkilöllä on toiveita tai tarpeita, joihin Mirlon edustamat palveluntarjoajat eivät pysty vastaamaan.

Koulupaikka ja isäntäperhe

Näiden hakeminen voidaan aloittaa sen jälkeen kun olet maksanut ilmoittautumismaksun ja täyttämäsi englanninkielinen hakemus on kohdemaassa hyväksytty. Autamme sinua tekemään hyvän hakemuksen 🙂 .

Palvelu- ja toimitusehdot

Linkki näihin löytyy jokaisen tarjouksen alalaidasta.

Tilien säilyttäminen

Tilisi tietoja säilytetään palvelimellamme 12 kuukautta viimeisen tekemäsi toiminnon jälkeen. Hyväksytyt tarjoukset säilytetään palvelimella 24 kuukautta, jonka jälkeen niissä olevat henkilötiedot muutetaan tunnistamattomaan muotoon.